Welkom bij Leefschool
De WonderWijzer!

In de kijker

Gezonde voeding op school

Beste ouders,

Vanaf deze week zullen jullie kapoenen op woensdag een extra stukje fruit aangeboden krijgen door Fruitsnacks Nieuwerkerken. 

We zijn erg enthousiast over deze aanvulling, omdat we op deze manier de kinderen willen stimuleren om verschillende soorten fruit te proeven. Dit biedt niet alleen een kans om te proeven, maar ook om te leren over de verschillende smaken en texturen die fruit te bieden heeft.

We willen nog even kort herhalen hoe wij het eten op onze school zien. 

Tijdens de eerste speeltijd mogen de kinderen een stuk fruit, groenten, yoghurt, een boterham of rijstwafels zonder chocolade eten. We geloven dat een gezonde voeding bijdraagt aan een goede concentratie en energie gedurende de dag. Door een gevarieerd aanbod van gezonde snacks aan te bieden, willen we de kinderen aanmoedigen om bewuste keuzes te maken.

We begrijpen dat kinderen af en toe willen genieten van iets lekkers, en een gezonde balans is belangrijk. Daarom is het prima om af en toe een droge koek toe te voegen aan hun lunchpakket/ brooddoos.

We waarderen de steun van ouders in deze aanpak en moedigen iedereen aan om samen met hun kinderen gezonde eetgewoonten te bevorderen!

Het WonderWijzer Team.

Grootoudersfeest in de WonderWijzer

Vrijdag was het eindelijk zo ver, onze jaarlijkse grootouderactiviteit. Samen met de kleuters genoten de grootouders van een lekker ontbijt in CC De brug. Daarna trokken we erop uit! Dit jaar hadden we super veel geluk met het weer, zelfs het zonnetje was van de partij. Samen met de grootouders en jullie kapoenen gingen we op kabouterzoektocht. Onderweg maakten we een stop en moesten we leuke opdrachten uitvoeren.

's Middag werden de grootouders terug verwacht in CC De Brug voor een lekkere brunch samen met hun kleinkinderen van de Lagere school. Nadien werd er bingo gespeeld.

Wat een leuke dag! ♥ Wij hopen dat jullie er evenveel van genoten hebben zoals wij. :-)

Grootoudersfeest in de WonderWijzer Lees meer

Infoavond woensdag 28 augustus 2024

Infoavond woensdag 28 augustus 2024
Nuttige info

Trooper !

Steun onze school!

Link Trooper

nuttige links

Hieronder enkele nuttige en informatieve websites. Neem zeker eens een kijkje.

lees meer

Inschrijvingen

Vanuit onze visie als leefschool kiezen we voor leefgroepen, daarom kiezen we om te werken met een maximumcapaciteit van 14 kinderen per geboortejaar. 

lees meer
adres: Pastorijstraat 5 - 3850 Nieuwerkerken tel.012/20.29.02 e-mail: eb.rezjiwrednowedloohcsfeel@ofni
© 2019 Leefschool De Wonderwijzer - webdesign FastFocus Studios